Over ons

Wij zijn een jong en fris bouwbedrijf met een andere kijk op bouwen, maar wel met 25 jaar ervaring. RSW bouw is opgericht vanuit de gedachte dat bijzondere projecten kwalitatief en technisch goed gebouwd moeten worden. We maken het verschil met prettige, duidelijke en transparante communicatie van het begin tot de oplevering .

Bij RSW Bouw gaan we ervan uit dat jij je droomhuis al een tijd op het oog hebt. Dat kan een geheel nieuw huis zijn, vanaf de grond af aan opgebouwd, maar ook een bestaand huis waar jij je zinnen op hebt gezet. Bij dát huis zie jij de mogelijkheden, al bij de eerste aanblik. Jouw nieuwe Thuis.

RSW bouwt jouw nieuwe thuis vanzelfsprekend deskundig én met liefde en aandacht voor het eindresultaat. Want bouwen is zoveel meer dan het realiseren van wat de opdrachtgever heeft laten tekenen. Het is het tot leven wekken van een droom. En dát is nou net waar RSW de juiste partner voor is. Wij begeleiden jou tijdens het hele proces – eventueel al tijdens het ontwerp - zodat jij je er geen moment druk over hoeft te maken; RSW bouwt met zorg. Zo kun jij je bezighouden met alle andere dingen waar je graag je tijd aan besteedt. Jij bedenkt het. Wij realiseren het. Zo mooi kan het zijn.

Bouwen met zorg

Onze kijk op bouwen blijkt uit de oplossingen van de technische vraagstukken die er kunnen zijn voor en tijdens de bouw. Daarin gaan we ver want we kiezen niet voor de makkelijkste weg. Door een innovatieve, creatieve en duurzame kijk op het hele proces wordt het onmogelijke mogelijk. We werken op een respectvolle, transparante en betrouwbare manier. Zo stemmen we vooraf goed af hoe en wat we gaan doen. Je kunt met een gerust hart je nieuwe project aan ons toevertrouwen.

Missie

Wij bouwen graag bijzondere woningen, waar mensen van genieten. Hierbij stellen we de wens van de opdrachtgever centraal, waarbij wij gemotiveerd worden door technische uitdagingen. Onze aanpak onderscheidt zich door klantgerichtheid en ontzorgen, zodanig dat elke klant, medewerker en leverancier een ambassadeur van onze werkwijze wordt.

Visie

Wij willen samen met onze opdrachtgever, door ons vakmanschap een bijdrage leveren aan de realisatie van woningen met iets bijzonders. Wij leveren de inspanning die een ingewikkeld bouwproces vraagt en willen met uitmuntende begeleiding onze klanten ontzorgen.

Wouter Wingelaar

Een allround vakman met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van werkvoorbereiding, uitvoering en  projectleiding. Wouter maak je vooral blij met het oplossen van ingewikkelde technische vraagstukken. Het woord ‘probleem’ is hem dan ook vreemd, want zijn voortvarendheid en enthousiasme leveren vaak de mooiste dingen op. In elk geval altijd sámen met de opdrachtgever, want dat is het mooie van zijn vak: om samen tot de beste oplossing te komen. Vriendelijk, tikje eigenaardig, betrouwbaar en enthousiast.

Remko Schouwenaars

Een echte vakman in hart en nieren die met vele jaren ervaring als timmerman zich de laatste 10 jaar ontwikkeld heeft tot uitvoerder van exclusieve woningbouw.  De vaak uiteenlopende en soms bijzondere bouwwensen geven nét dat beetje extra waar Remko warm voor loopt. Geen uitdaging te groot of Remko kan er met zijn rustige en pro-actieve manier mee omgaan en tot een goed einde brengen. Streeft altijd naar een 10, niet alleen voor de kwaliteit van zijn werk, of de betrouwbaarheid over de gemaakte afspraken maar vooral voor de begeleiding en het blije gevoel die de opdrachtgever heeft op de dag dat zijn droomhuis klaar is. 

“ZEER BETROUWBAAR EN EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING. ZE DENKEN ONTZETTEND GOED MET ONS MEE IN DE UITVOERING EN HET ONTWERP.”

JACO VAN MILLIGEN

Aangesloten bij Woningborg, Erkend Leerbedrijf & en FSC® gecertificeerd

Kernwaarden

Onze werkwijze kenmerkt zich door 5 kernwaarden

Klantgericht

Wij doen graag wat de klant wil, maar vooral wat hij nodig heeft. Wij geloven dat het mogelijk is om in de bouw zodanig samen te werken met de opdrachtgever dat deze het gevoel heeft totaal ontzorgd te worden. Wij leveren uitmuntende begeleiding.

Mensgericht

We zijn allemaal mensen met onze eigen kwaliteiten en eigenaardigheden. Die waarderen we, daar werken we voor, daar werken we mee. Luisteren naar elkaar, begrip voor elkaars situatie is de basis voor een fijne samenwerking en een goed product.

Oplossingsgericht

Wij kiezen niet voor de makkelijkste, maar voor de beste oplossing. Dit betekent dat wij met opdrachtgevers en architecten   meedenken om te komen tot de beste oplossing voor de (technische) uitdaging die er is. Wij houden van innovatie en gaan er vanuit dat alles kan tot het tegendeel is bewezen. Het uitvoeren van plannen van een ander is mooi. Een bijdrage leveren aan de technische uitwerking is prachtig.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Mensen moeten van ons op aan kunnen en dat verwachten we ook van onze opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Transparant

Vanuit onze visie op zakendoen geloven wij in open communicatie en transparantie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Telefoon

WhatsApp

Stuur een mail

Parabool 108 | 3364 DH
Sliedrecht

Aangesloten bij Woningborg | Erkend Leerbedrijf | FSC® Gecertificeerd

® RSW bouw B.V. 2019