Meedoen

Wegens de groei van onze ambitieuze organisatie willen wij ons team versterken met een:

Ondernemende calculator / Werkvoorbereider

Wat bieden we?

Je komt te werken in een hecht team, waarin je de vrijheid krijgt én neemt om je werk zo goed mogelijk te doen. Je werkt intensief samen met Wouter, die er elke dag voor gaat om alle werkzaamheden professioneel te organiseren en jouw inbreng waardeert. Uiteraard bieden we je hierbij een marktconform salaris, de nodige vrije dagen en een goede werkomgeving.

Wat verwachten we van je?

We gaan ervan uit dat je je werk doet alsof het voor jezelf is. Je vindt het mooi om samen met je collega’s voor de klant het beste product te maken. Je bouwt met enthousiasme mee aan de structuur van ons bedrijf. We proberen ons werk te doen binnen normale werktijden maar maken het wel af. Wil je meer werken dan kan dat, maar vergeet thuis niet.

Wat gaan we doen?

Samen mooie dingen maken, met elkaar plezier hebben, ons best doen en tegelijkertijd het werk elke dag een stukje beter organiseren voor je klant, je collega’s en jezelf. Daar gaan we voor!

Interesse?
Je kunt je sollicitatie sturen naar wouter@rswbouw.nl.
Je mag ook bellen met Wouter op 06 409 199 26.

Wat vinden onze mensen van het werken bij RSW bouw?

Natuurlijk zijn we zelf enthousiast over ons bedrijf. Maar we hebben onze medewerkers, ZZP-ers en onderaannemers ook maar even gevraagd wat zij vinden van het werken met ons.

Dit is wat ze ons vertelden:

”Sociaal. Leuk om aan een groeiend bedrijf een steentje bij te dragen. Renovatie van luxe huizen, niet ééntonig, om de 2 dagen iets anders. Leuk om mee te werken. Mensen die het vak verstaan, geen hufters die het niets interesseert. Met elkaar bouwen. Ik voel me verantwoordelijk voor het bedrijf. Zo doen we dat: Hatsie Flatsie”

“Je krijgt verantwoordelijkheid, waardoor je je verantwoordelijk voelt. Je draait je eigen putje, de klus die je wilt. Mooie dingen maken. De juiste man op de juiste plaats.”

“Het gaat om 3 dingen; mooi timmerwerk, leuke mensen, tijdig betalen. En op zijn tijd een biertje!”

“Informeel, laagdrempelig. Flexibiliteit en vrijheid. Volop gelegenheid om bijdrage te leveren aan de bedrijfsstructuur. Platte organisatie. Eigen inbreng wordt gewaardeerd.”

Meewerkend uitvoerder / voorman

Wat bieden we?

Je draait je eigen putjes. Er is veel afwisseling, want we zijn geen seriebouwer. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te bepalen. Daarbij krijg én neem je de verantwoordelijkheid om het werk als was het eigen werk uit te voeren. We proberen het werk zoveel mogelijk op jouw kwaliteiten, wensen en ervaring af te stemmen. Wij waarderen je eigen inbreng enorm. Natuurlijk kun je altijd bij Remko aankloppen bij vragen of voor hulp. Hij zal je ondersteunen. Uiteraard bieden we je hierbij een marktconform salaris, de nodige vrije dagen en een goede werkomgeving.

Wat verwachten we van je?

Je hebt gevoel voor het bouwproces. Je bent een doener, die denkt. We gaan ervan uit dat je je werk doet alsof het je eigen project is. Je vindt het mooi om samen met collega’s en onderaannemers voor de klant het beste product te maken. Je bouwt met enthousiasme mee aan de structuur van ons bedrijf. Het is niet persé nodig om over te werken. Je privé situatie is voor jou natuurlijk ook belangrijk.

Wat gaan we doen?

Samen mooie dingen maken, met elkaar plezier hebben, ons best doen en tegelijkertijd het werk elke dag een stukje beter organiseren voor je klant, je collega’s en jezelf. Daar gaan we voor!

Interesse?
Je kunt je sollicitatie sturen naar wouter@rswbouw.nl.
Je mag ook bellen met Wouter op 06 409 199 26.

vakmannen gezocht

Natuurlijk staat het maken van mooie bouwwerken bij jou voorop, daarom vind jij je werk zo leuk. Wij bieden je de gelegenheid om in een leuke werksfeer echt timmerwerk te maken.

Ben jij de betrouwbare vakman, aan wie onze klant graag zijn sleutels afgeeft, laat het ons dan weten. We gaan samen mooie dingen maken! Kom langs, bel op, of stuur een app-je naar Wouter Wingelaar 06-40 919 926

Wouter & Remko

Bel gerust! Kennismaken kan sowieso geen kwaad.

We zijn ook op zoek naar iedere ZZP-er die zich herkent in het profiel!

Hartelijke groet, Wouter

Hoe kunnen wij u helpen?

Telefoon

WhatsApp

Stuur een mail

Parabool 108 | 3364 DH
Sliedrecht

Aangesloten bij Woningborg | Erkend Leerbedrijf | FSC® Gecertificeerd

® RSW bouw B.V. 2019