Ervaringen

Natuurlijk kunnen we zelf vertellen wat we doen en hoe we werken, maar we  laten graag onze opdrachtgevers aan het woord. Zij hebben ervaren hoe het is om met ons te werken en hun mening is het enige dat telt. Met veel plezier kijken wij terug op deze mooie projecten en we gaan graag ook voor jou aan de slag!

“Wij hebben van oktober 2017 tm begin mei 2018 ons huis totaal laten verbouwen door RSW bouw. Dit was aan de hand van tekeningen en ideeën van architect Ellen keizer en interieur architect Wim van de Oudewetering. Het hele bouwproces is heel goed verlopen en binnen het afgesproken tijdsbestek opgeleverd. 

De kwaliteit ven het afgeleverde werk is van een hoge standaard. Remko en Wouter waren, ondanks dat wij de plannen hadden gewijzigd tijdens het bouwproces, constructief, meedenkend en zeer service gericht. Afspraak was afspraak en dat gaf een prettig en goed gevoel. 

Omdat het een bestaand huis was werd alles tijdens het bouwproces goed afgedekt en met zorg mee omgegaan. Wij zouden bij een volgend bouw projekt graag weer met deze aannemer willen samenwerken.”

Coen de Bruin

“Zeer betrouwbaar en een hoogwaardige afwerking. Ze denken ontzettend goed met ons mee in de uitvoering en het ontwerp.”

Jaco van Milligen

“RSW bouw heeft in opdracht van ons een verbouwing uitgevoerd waarbij twee winkelpanden zijn verbouwd tot één appartement. Een zeer prettige samenwerking waarbij wij RSW Bouw als een zeer professionele en vakkundige bouwpartner hebben ervaren. Ze hebben oog voor detail, zijn kostenbewust en klantgericht zowel tijdens de ontwikkeling als in de uitvoering. Duidelijke communicatie en een strakke planning heeft ertoe bij gedragen dat ze ruim binnen de afgesproken datum gereed waren. Kortom…een fijne en zeer betrouwbare bouwpartner.”

John en Sabrina Goetjaer

“na als architect en interieur architect in NL en op veel plekken op deze wereld te werken met een diversiteit aan aannemers is het een heel aangename ervaring met deze mannen te mogen samenwerken

ze zijn ontzorgend voor opdrachtgever en architect, brengen op voorhand duidelijk inzichtelijk wat de weg zal worden, wat je tegen gaat komen tijdens de realisatie met constant in beeld een eindproduct wat de vooraf afgesproken kwaliteit prijs waarborgt. realisme, kwaliteit oprecht eerlijk. 

en gewoon erg fijn in de omgang. aanrader dus”

Robbert-Jan Admiraal

"De Alizonne kliniek heeft sinds 21 jaar 2 vestigingen in Vlijmen en Meijel. Door de enorme exposure mid 2018 op tv en social media van Trijntje Oosterhuis, Angela Groothuizen, Richard Groenendijk e.a., dat zij zoveel gewicht hebben verloren maar vooral een mooie contour verkregen hebben, is ons bedrijf behoorlijk overladen met vragen voor behandelingen in de regio Amsterdam.

Dit noopte ons op hele korte termijn een lokatie in deze regio te openen. We hadden vrij snel een mooie locatie gevonden in Amstelveen, de oude Kruitfabriek, maar dat pand moest geheel verbouwd worden voor de uitvoering van onze praktijk. Dan loop je er hedendaags tegenaan dat je geen aannemer kunt vinden die dat op korte termijn kan regelen. Het standaard antwoord was: “ misschien kunnen we u aannemen in april 2019”! Toch is het gelukt met RSW BOUW om direct het project aan te nemen en in 4 maanden (oktober 2018-februari 2019) het pand, naar onze wensen en de vereiste reglementen, verbouwd op te leveren. 

Ik werd wekelijks en zonodig ook dagelijks op de hoogte gehouden van de voortgang van de verbouwing of vragen hier omtrent. Er werd heel snel geschakeld als er toch wijzigingen in het bouwplan werden opgenomen, wat natuurlijk inherent is aan elke verbouwing van een pand. Juist dan is het belangrijk om de planning van onderaannemers, of derde partijen die betrokken zijn in de bouw, geen vertraging te laten oplopen wat altijd meerkosten en irritatie oplevert. Medio februari 2019 hebben wij onze Alizonne praktijk in de oude Kruitfabriek geopend. Het pand is met hoogstaande materialen verbouwd waarbij lastige bestaande constructies en geluidsproblemen op ingenieuze wijze zijn opgelost. Dat was niet mogelijk geweest zonder de inzet en het accurate schakelen, of noem het improvisatie vermogen, van RSW BOUW en hun nauwe samenwerking met ElementR.

Alizonne heeft nog andere locaties op het oog in o.a. het oosten van het land en zal een volgend project enkel door RSW BOUW willen laten uitvoeren. Chapeau!" 

Claudia van de Lugt

“Ze denken graag mee en hebben een groot netwerk. Vond het fijn dat ze netjes werken, ofwel ze zorgen ervoor dat alles schoon ‘blijft'. Zorgvuldig, betrouwbaar en altijd te bereiken.“

Sanne Kanters

“Via via kwam ik in contact met RSW Bouw. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en professioneel. De offerte was duidelijk en compleet. De uitvoering van het werk was zeer kundig, binnen de afgesproken tijd en zonder verrassingen. Geen gedoe is misschien wel de beste omschrijving van mijn ervaring met RSW Bouw. En dat is nou precies wat ik als leek verwacht van een aannemer.”

Jak Dekker

Hoe kunnen wij u helpen?

Telefoon

WhatsApp

Stuur een mail

Parabool 108 | 3364 DH
Sliedrecht

Aangesloten bij Woningborg | Erkend Leerbedrijf | FSC® Gecertificeerd

® RSW bouw B.V. 2019